miercuri, 19 martie 2008

Prostiuţe de zi cu zi :D

Martie... 1 martie- "mărţişorul",3 martie- ziua mea(da, lume, am făcut şi eu 18 ani), 8 martie- ziua femeii, 22 martie- ziua lui Teo, 26 martie... Toată luna cică e plină de sărbători... atunci de ce mă simt ciudat de singură? Da, ştiu, joc a Drama Queen, am fost deja anunţată, dar să ştiţi că lucrurile mărunte ne pot aduce zâmbetul înapoi pe buze:))
De exemplu (trecând peste aşa-zisele sărbători), acum vreo 2 zile am zis şi eu că e bine să îmi citesc horoscopul(da, n-aveam de lucru şi trebuia să îmi fac)... pe luna martie... că deh, doar e luina-vedetă... şi fiţi atenţi peste ce am dat: "Coada se formează în dreapta şi vă rog să nu vă înghesuiţi. Probabil căă nu sunt destule femei din zodia Peştilor pentru toţi bărbaţii, dar ăsta nu e un motiv să vă călcaţi în picioare. Va trebui să-ţi aştepţi rîndul şi să speri să ai noroc.
Chiar şi fără astrologie au ajuns la toate urechile zvonuri despre farmecele femeii din zodia Peştilor. Are şi ea defectele ei, desigur, dar la prima vedere e întruparea primei iubiri a fiecărui bărbat, poate cu un strop de iepuraş Playboy adăugat pentru a condimenta amestecul. Cred că ar fi bine să recunoaştem de la început că femeia modernă, emancipată, cu imaginea ei dură, puternică, a făcut să crească şi mai mult valoarea fetei din Peşti. în atmosfera asta de eliberare de vechile prejudecăţi sexiste, neptuniana retrasă, drăgălaşă şi neajutorată trebuie să folosească un par ca să ţină bărbaţii la distanţă."
Deci pot să spun cu mâna pe inimă că a reuşit extrem de uşor să mă facă să râd. Nu sunt eu tipa despre care vorbesc... specialiştii, ba dimpotrivă, cred că sunt chair opusul, dar e bine să mai îţi faci de lucru cu prostiuţe de genul acesta.
Sau... dacă nici asta nu merge, întotdeauna rămâne muzica :D Uitaţi o melodie care mie personal îmi place foarte mult şi care mă linişteşte(nu mă întrebaţi unde am auzit-o prima oară sau de la cine o am, că nu mai ţin minte:P). So... here's the song: Ville Valo and Natalia Avelon- Summer Wine (da, ştiu, nu e o melodie nouă :P)

PS:Tre' neapărat să nu mai uit pe unde îmi las CD-urile, că tot eu plâng dup-aia după ele :))))

Un comentariu:

Teo spunea...

Vouă ce vă înveseleşte ziua? Uneori şi aceste prostiuţe vă fac să zâmbiţi, să ştiţi...