vineri, 22 ianuarie 2010

Bucăţi din ziua de Eu


Vreau doar să scriu. Tot încerc să maschez un gol care nu vrea sa se lase umplut. Îmi lipseşte ceva... cunoscuţii poate mi-ar spune că pragmatismul, dar e... pur şi simplu altceva. Ceva... care nu se poate explica. Nu înţeleg de ce sunt aşa cretină încât să încerc să materializez ceva ce... nu poate fi concretizat... Şi cu atât mai puţin în cuvinte.
...
Cum spunea un prieten, femeile pot "scrie" ţinând pixul/creionul/ce o fi... cu mai multe părţi ale corpului... lucru care se reflectă în ceea ce scrie (da, copyright acordat 100% acestui prieten!). Chiar aş fi curioasă în ultima vreme cum l-am ţinut. Nu vreau decât să...
...
De fapt, nu cred că vreau nimic cu adevărat. Poate asta e şi problema. Golul ăla iritant şi sufocant de prezent din jurul meu... Nu pot să-l umplu cu orice tâmpenie.
...
Ah da, am revenit la un vechi obicei. Din nou mă cert cu eul meu. Chiar nu putem face pace! Parc-am fi două fiinţe total diferite. Când el săracul face parte... tot din mine. Ce dracului, iar începi cu scandalurile în miez de noapte în loc să mă laşi să dorm?!
...
Mi-e dor de o noapte pe munte. Şi mi-e dor să face pace... cu mine. Patetic, nu?...

2 comentarii:

Lucian Vâlsan spunea...

Nu e patetic.
Părerea mea este că-ţi lipseşte un om cu care să poţi împărtăşi anumite aspecte mai puţin "comerciale".
Succes la examene pletoasă mică :* !

Teo spunea...

Probabil ai dreptate... Legat de examene, mersi la fel, pletosule mareeeee >:D< !!!